Tervatuotteet

Tjarprodukter ny
Vaasassa valmistettiin Tervatuotteita jo 1800 luvulla. Valmistusprosessi on modernisoitu paljon sen jälkeen mutta käytämme edelleen aitoa kotimaista tervaa ja sen huomaa tuoksusta ja väristä.

Nauti tervan tummasta metsäisestä tuoksusta ja koe sen syväpuhdistavana, ihoa rauhottavana vaikuttajana. Tervatuotteet ovat suomalaista saunaperinnettä aidoimillaan. Tuotteet sisältävät aitoa mäntytervaa suomen luonnosta.

Tervasaippua on erittäin mieto kasvisrasvapohjainen saippua joka pesee ihoa hellävaraisesti ja lievittää ihon kutinaa.

Tervashampoomme puhdistaa hiuspohjan hellävaraisesti, lievittää kutina ja tuo helpotusta hilseestä kärsiville.

Tervasuihkusaippuamme täydentää tuotesarjan ja se puhdistaa ihoa hellävaraisesti ja lievittää kutisevaa ja hilseilevää ihoa.

Tervan ominaisuudet on tunnettu jo vuosisatojen ajan ja tervan tuoksu on tärkeä osa suomalaista saunakulttuuria. Tuotteet eivät sisällä väriä eikä hajusteita.

Kolmila

Tuote infoa

Tjartval
Ainekset INCI: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Pyroleum Pini Pix Liquida, Ceteareth-25, Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Benzoate, Cellulose Gum,

  •  60g rasiassa /etiketillä

 

Tjartval
Ainekset INCI: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Pyroleum Pini Pix Liquida, Ceteareth-25, Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Benzoate, Cellulose Gum,

  •  200 g narulla

 

Tjarschampo
Ainekset INCI: Aqua,Sodium Laureth Sulfate, Cocoamide DEA, Propylene Glycol, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Isostearamidopropyl Morpholine Lactate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Glycerin, Cocamide MEA, Laureth-10, Disodium EDTA, Methylparaben, Citric acid, Ethylparaben, Propylparaben,Pyroleum Pini Pix Liquida.

  •  150 ml /250 ml

Tjarduschtval
Ainekset INCI: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Chloride, C12-13 Alkyl Lactate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Disodium EDTA, Citric acid, Pyroleum Pini Pix Liquida.

  •  250ml